חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

איך מגיעים לפתוח קייטרינג?

יפית אהרונוב, בעלת קייטרינג בוטיק מספרת על הדרך שלה במקצוע.

כמו אצל הרבה נשים, גם אצל יפית אהרונוב- בעלת קייטרינג בוטיק הסיפור התחיל בחופשת הלידה של הילד השלישי. שלום לך יפית.

איך התחילה האהבה למטבח?

קודם כל אני לא באמת אחת שהיתה במטבח, לא גדלתי במטבח כ"כ. זה לא היה בית שסובב סביב המטבח והאפייה, וגם אם כן זה משהו אותנטי על בסיס קבוע. אחרי שהתחתנתי פגשתי בחורה שסיפרה לי שיש לה סדנה של שוקולדים, עוגות מוסים וכאלה ונרשמתי אליה, ומשם הכל התחיל.

מה קרה בחופשת הלידה המדוברת?

פשוט קמתי והחלטתי שאני רוצה למכור את הדברים שאני עושה. קיבלתי פידבקים, זה היה ממש בתחילת הדרך. עוד לא נגעתי בתחום של העוגות המעוצבות, אבל פתחתי.  זה התחיל במתוקים והעוגות המעוצבות לפני שזה היה קייטרינג.

והפידבקים גרמו לך לפתח את זה לכדי קייטרינג, איך זה קרה?

ממש ככה, עם המון תמיכה של בעלי. זה התחיל יותר בתקופה של הקורונה, תפס תאוצה.

למה?

היו יותר אירועים קטנים, 10 20 איש וככה התחלתי.

לאחרונה גם הכנסת כשרות מסודרת עם משגיח כשרות, שזה דבר שלא כל אחת שפותחת עסק מהבית עושה.

נכון, זאת באמת זכות גדולה. זה דרש הרבה אומץ והשקעה, במיוחד בשנה הזו שזה שמיטה. אבל זה משדרג.

לצפייה בראיון המלא:

[vplayer id='7405']

ערוץ Tov אקטואליה יהודית ברשתות החברתיות   🇮🇱

עוד באותו נושא
רוצים להתעדכן מיד כשיש חדש?
הצטרפו לניוזלטר:

כתבות נוספות

תחזית מזג האוויר

אפשר לבחור ערים מסוימות בלחיצה על המיקום

זמני היום